utorak, 12. travnja 2011.

Virtualni Dan Karijera

Kako sam i sam student, ova tema me dodatno zainteresirala, jer je baš namijenjena mladim ljudima kojima je stalo do svojih karijera. Uvijek sam bio mišljenja da se ovakvi projekti provode i postoje samo u "bogatim" zemljama, a da mi nismo ni blizu ovakvog načina razmišljanja.

Virtualni Dan Karijera je prvi sajam ovakve vrste u središnjoj i istočnoj Europi, a cilj mu je, na potpuno inovativan način, povezati najuspješnije hrvatske tvrtke s mladim potencijalnim zaposlenicima. Virtualni Dan Karijera svim sudionicima, putem interneta, omogućava interaktivnu komunikaciju u vidu chat-a s menadžmentom tvrtke, razmjene savjeta poslodavaca te razmjene iskustava samih zaposlenika. Naravno, posloprimci i ovim putem tvrtkama mogu predavati svoje životopise i aplicirati za otvorena radna mjesta. Također, sudionici imaju mogućnost razgledavati suvremene izložbene prostore u 3D izvedbi te pratiti video prezentacije tvrtki.

Putem Virtualnog Dana Karijera poslodavci imaju mogućnost povezivanja s kandidatima u mnogo većim razmjerima nego putem klasičnih sajmova poslova. Iz vlastitog ureda, u vrijeme i na način na koji to njima najbolje odgovara, poslodavci mogu komunicirati s potencijalnim zaposlenicima iz zemlje, regije, pa čak i cijelog svijeta. Virtualni Dan Karijera zamišljen je kao interaktivna 3D internet aplikacija, tj. community u sklopu kojeg će se nalaziti info štand,  3D izložbeni prostor te sobe za chatanje s poslodavcima i ostalim sudionicima. Za jednostavnije snalaženje, posjetiteljima će na raspolaganju biti i 3D mapa sajma.

Nadam se da će Vas ovaj post usmjeriti da i Vi jednoga dana postanete dijelom ovog zaista inovativnog i korisnog međunarodnog projekta!
  

Nema komentara:

Objavi komentar